Λέσχη Δορυφορομανών

ΕΣΡ - ΕΕΤΤ - DIGEA - ΠΑΡΟΧΟΙ - ΜΠΟΥΚΕΤΑ => COSMOTE TV => Μήνυμα ξεκίνησε από: adonis1 στις 19:28:56 pm, Τετ, 10 Ιαν 2018

Τίτλος: Στην Cosmote TV ως το 2021, το Champions League και το Europa League
Αποστολή από: adonis1 στις 19:28:56 pm, Τετ, 10 Ιαν 2018
(http://www.sdtv.gr/photoshare/image-3334_5A564D4F.jpg) (http://www.sdtv.gr/photoshare/share-3334_5A564D4F.html)


Ενισχύει τη θέση του στον ανταγωνισμό της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Η  Cosmote TV προχωρήσε σε συμφωνία  με την TEAM, μετά την επικράτησή της στο διαγωνισμό, εξασφαλίζοντας για τα επόμενα τρία χρόνια, ως και τη σεζόν 2020-21 τα δικαιώματα των όλων των αγώνων και του Champions League και του Europa League.

Σε ελεύθερη μετάδοση θα είναι μόνο οι Τελικοί των δύο διοργανώσεων, εφόσον βέβαια κάτι τέτοιο θα προβλέπεται στη λίστα  που πρέπει να συντάξει το υπουργείο ψηφιακής Πολιτικής με τα γεγονότα μείζονος σημασίας.

typologies.gr (http://www.typologies.gr/stin-cosmote-tv-os-to-2021-to-champions-league-ke-to-europa-league/)
Τίτλος: Απ: Στην Cosmote TV ως το 2021, το Champions League και το Europa League
Αποστολή από: adonis1 στις 19:11:32 pm, Πεμ, 11 Ιαν 2018
(http://www.sdtv.gr/photoshare/image-C088_5A579AA6.jpg) (http://www.sdtv.gr/photoshare/share-C088_5A579AA6.html)

Οι 137 αγώνες του UEFA Champions League, οι 205 αγώνες του UEFA Europa League & το UEFA Super Cup αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT

Έως και την αγωνιστική περίοδο 2020-21, όλοι οι αγώνες του UEFA Champions League και του UEFA Europa League, θα μεταδίδονται σε αποκλειστικότητα στα κανάλια COSMOTE SPORT, καθώς η COSMOTE TV ανανέωσε για μία ακόμη τριετία τα τηλεοπτικά δικαιώματα των δύο κορυφαίων διασυλλογικών διοργανώσεων της Ευρώπης.

«Είμαστε χαρούμενοι που οι κορυφαίες παγκοσμίως ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της UEFA, UEFA Champions League και του UEFA Europa League, θα συνεχίσουν να φιλοξενούνται στα κανάλια COSMOTE SPORT την ερχόμενη τριετία. Και μάλιστα, με ενισχυμένη συμφωνία που μας εξασφαλίζει όλους τους αγώνες, και των δύο διοργανώσεων, σε αποκλειστικότητα. Στην COSMOTE TV επενδύουμε σταθερά στην ανανέωση αλλά και την ενίσχυση του αθλητικού μας προγράμματος, με νέα κανάλια και νέες διοργανώσεις σε όλα τα σπορ, για τους συνδρομητές μας», είπε ο Executive Director της COSMOTE TV, κ. Δημήτρης Μιχαλάκης.

Πιο συγκεκριμένα, για τα επόμενα τρία χρόνια, η COSMOTE TV έχει εξασφαλίσει:

Στο UEFA Champions League, και τους 137 αγώνες ανά αγωνιστική περίοδο, από τα Play off και την φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό.
Στο UEFA Europa League, και τους 205 αγώνες της διοργάνωσης, από την φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό, κάθε χρόνο.
Το UEFA Super Cup, τον αγώνα μεταξύ των νικητών του UEFA Champions League και του UEFA Europa League, που διεξάγεται στην αρχή κάθε αγωνιστικής περιόδου.
 
Όλοι οι αγώνες και των δύο διοργανώσεων θα μεταδίδονται αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια, στα κανάλια COSMOTE SPORT, αλλά και μέσω της υπηρεσίας COSMOTE REPLAY TV για ετεροχρονισμένη θέαση. Θα είναι επίσης διαθέσιμοι στο COSMOTE TV GO για πρόσβαση μέσω κινητού, tablet ή laptop.

Για την κάλυψη των αγώνων, η COSMOTE TV αξιοποιεί προηγμένες τεχνολογίες μετάδοσης και ανάλυσης φάσεων, αλλά και την τεχνογνωσία της έγκριτης δημοσιογραφικής της ομάδας, ενώ ειδικά για τις διοργανώσεις της UEFA, τα κανάλια COSMOTE SPORT φιλοξενούν τις εκπομπές «UEFA Champions League Show», «UEFA Champions League Λεπτό προς Λεπτό», «UEFA Europa League Show», «UEFA Europa League Λεπτό προς Λεπτό».

Δελτίο τύπου
Τίτλος: Τουλάχιστον 80 εκατ. ευρώ για Champions και Europa League
Αποστολή από: adonis1 στις 10:12:09 am, Κυρ, 14 Ιαν 2018
(http://www.sdtv.gr/photoshare/image-A0DF_5A5B10B4.jpg) (http://www.sdtv.gr/photoshare/share-A0DF_5A5B10B4.html)

Με ένα ποσό που κατ΄ ελάχιστο υπολογίζεται στα 80 εκατ. ευρώ εκτιμάται πως ο ΟΤΕ απέκτησε τα δικαιώματα του Champions League και του Europa League για λογαριασμό της Cosmote TV και την τριετία 2018-21.  Άλλοι πάλι ανεβάζουν την τιμή σε υψηλότερα επίπεδα,  κοντά στα 100 εκατ. ευρώ Επίσημες ανακοίνωσεις από τον ΟΤΕ δεν υπάρχουν, όπως άλλωστε δεν έγιναν και για την 3ετία 2015-2018 που εκτιμάται πως αποκτήθηκαν τα δικαιώματα έναντι 100 εκατ. ευρώ από τον ΟΤΕ.

Πληροφορίες αναφέρουν πάντως πως ασκούνται πιέσεις από στελέχη της ΕΡΤ που εξακολουθούν να κινούν τα νήματα στο αθλητικό τμήμα της εταιρείας- παρά τις αλλαγές στη διεύθυνση- για να θεωρηθούν οι αγώνες του Ολυμπιακού ως μείζονος σημασίας για την ελληνική κοινωνία. Αν η ΓΓΕΕ κάνει αποδεκτό το αίτημα αυτό τότε οι αγώνες του Ολυμπιακού θα μεταδίδονται δωρεάν. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ισχύσει στην ΕΕ, καθώς οι αγώνων των συλλόγων στα σημαντικά αθλήματα είναι αντικείμενο εμπορικής εκμετάλλευσης.

typologies.gr/ (http://www.typologies.gr/toulachiston-80-ekat-evro-gia-champions-ke-europa-league/)