Λέσχη Δορυφορομανών

ΕΙΔΗΣΕΙΣ για δορυφορικά & τεχνολογικά θέματα => Ειδήσεις - Φήμες ... => Μήνυμα ξεκίνησε από: Sakis077 στις 16:50:27 pm, Τετ, 30 Αυγ 2017

Τίτλος: Απο Ιανουάριο το νέο πρόγραμμα του Epsilon του Ιβάν Σαββίδη...!!!!
Αποστολή από: Sakis077 στις 16:50:27 pm, Τετ, 30 Αυγ 2017
Σε ισχύ βρίσκεται από χθες η συμβολαιογραφική πράξη για τη μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών του «Epsilon TV» στην Dimera Media Investments, εταιρεία συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη.

Όπως αναφέρεται, επίσης, στη σχετική ανακοίνωση, «με την καθοριστική συμβολή αναγνωρισμένων και εξειδικευμένων συμβούλων διεθνούς βεληνεκούς, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός του ανανεωμένου τηλεοπτικού προγράμματος, το οποίο θα βγει στον αέρα την 1η Ιανουαρίου 2018».


Πηγή:Zougla
Τίτλος: Απ: Απο Ιανουάριο το νέο πρόγραμμα του Epsilon του Ιβάν Σαββίδη...!!!!
Αποστολή από: Sakis077 στις 17:28:11 pm, Δευ, 4 Σεπ 2017
Και τώρα το Extra 3. Το πρόγραμμα του Epsilon, όπως είναι διαμορφωμένο ως σήμερα, θα συνεχίσει να μεταδίδεται και μετά την πώληση του τηλεοπτικού σταθμού στον Ιβάν Σαββίδη. Ο Μένιος Φουρθιώτης και οι υπόλοιποι συντελεστές, μαζί με την (επικερδή) ζώνη telemarketing, θα βρουν τηλεοπτική στέγη στο Extra 3, περιφερειακής εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό, συμφερόντων του Φίλιππου Βρυώνη. Η μεταφορά θα γίνει μόλις δηλώσει ο Ιβάν Σαββίδης πως είναι έτοιμος για την έναρξη του δικού του καναλιού, η οποία έχει προσδιοριστεί για την 1η Ιανουαρίου 2018. Αυτό είναι το σχέδιο για τη μεταφορά του υπάρχοντος προγράμματος του Epsilon στο Extra 3..!!!


Πηγή:typologies