Λέσχη Δορυφορομανών

ΕΙΔΗΣΕΙΣ για δορυφορικά & τεχνολογικά θέματα => Νέα κανάλια - πακέτα - συσκευές => Μήνυμα ξεκίνησε από: Sakis077 στις 21:25:28 pm, Πεμ, 8 Φεβ 2018

Τίτλος: Το MTV UK εγκαινιάζει το ολοκαίνουριο μουσικό κανάλι MTV OMG...!!!!!!
Αποστολή από: Sakis077 στις 21:25:28 pm, Πεμ, 8 Φεβ 2018
Το MTV UK ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινάει ένα ολοκαίνουργιο κανάλι μουσικής που θα απευθύνεται στις ηλικίες 16 έως 34 ετών, το MTV OMG (Εμμονή με μουσική και κουτσομπολιά) που θα περιλαμβάνει  θα παρουσιάζει τις τρέχουσες επιτυχίες καθώς και όλα τα τελευταία κουτσομπολιά των διασημοτήτων.Το MTV OMG θα ξεκινήσει την 1η Μαρτίου 2018 και θα είναι διαθέσιμο ως τηλεοπτικό κανάλι PAY στο Sky 353 και στο Virgin 318. Θα περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία περιεχομένου, όπως:The Official Charts: Weekly Top 40, Artist Hosted Playlists, Voiceover Playlists, Themed Countdowns and Quizzes.

Το MTV OMG θα ενταχθεί στο υπόλοιπο MTV Music Pack, το οποίο περιλαμβάνει σήμερα: MTV Music, MTV Base, MTV Hits, MTV Dance, MTV Rocks, MTV Classic, VH1 UK, MTV Music +1 και αντικαθιστά το κανάλι FTA VIVA. να επενδύσουν περαιτέρω στη μουσική τηλεόραση στο MTV και σε άλλες αδελφικές της εταιρείες.

"Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε το MTV OMG ως την τελευταία προσθήκη στο ακμάζον πακέτο του MTV. Το κανάλι θα είναι ένα μεγάλο συμπλήρωμα στο υπόλοιπο χαρτοφυλάκιό μας, προσφέροντας στο κοινό όλες τις τελευταίες στιγμές της ποπ κουλτούρας, τη μουσική και τα κουτσομπολιά από τον κόσμο της ψυχαγωγίας ».σχολίασε η Kelly Bradshaw, VP, Brand Lead του MTV UK.

Το MTV είναι το # 1 δίκτυο μουσικής τηλεόρασης στο Ηνωμένο Βασίλειο για τις ηλικίες 16-34, θέση που έχει κρατήσει για 10 συνεχόμενα χρόνια. Το 2017, το MTV Music Pack κατέλαβε το 37% της αγοράς της Μουσικής Τηλεόρασης και έφτασε το 19% στις ηλικίες 16-34 κάθε μήνα.


Πηγή:pressparty
 

Τίτλος: Απ: Το MTV UK εγκαινιάζει το ολοκαίνουριο μουσικό κανάλι MTV OMG...!!!!!!
Αποστολή από: sakis.kom στις 01:25:23 am, Παρ, 9 Φεβ 2018
Παράθεση
Το MTV UK ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινάει ένα ολοκαίνουργιο κανάλι μουσικής που θα απευθύνεται στις ηλικίες 16 έως 34 ετών, το MTV OMG (Εμμονή με μουσική και κουτσομπολιά) που θα περιλαμβάνει  θα παρουσιάζει τις τρέχουσες επιτυχίες καθώς και όλα τα τελευταία κουτσομπολιά των διασημοτήτων

Εγώ να πω ένα μεγάλο "συγχαρητήρια" στην VIACOM για τον τρόπο που νοιάζεται για τον κόσμο και το πως μας "βοηθάει" και πως μας μαθαίνει τι πάει να πει μουσική! (9) (9) (9)

Αγοράζει διάσημα μουσικά ελεύθερα κανάλια, και κάποια στιγμή τα κλείνει με το "έτσι θέλω" για να μην έχει ανταγωνισμό
ώστε να περνάει την "γραμμή" της με κανάλια με την δική της επωνυμία και που σαν πρόγραμμα είναι ότι πιο φτηνιάρικο γίνεται.
Το όλο αυτό σκηνικό της "γραμμής" ξεκινάει από την παιδική ηλικία με τα παιδικά κανάλια Nickelodeon και συνεχίζεται με τα MTV.

Οι πιο πρόσφατες ταφόπλακες σε μουσικά κανάλια, που αποφάσισε να βάλει (και έβαλε) η εν λόγω εταιρία!

31/01/2018
Astra 2E (28.2°E)
Το VIVA U.K. χάθηκε από τους 11895.00MHz, δεν εκπέμπεται πλέον δορυφορικά στην Ευρώπη.

17/10/2017
Hot Bird 13B (13°E)
Το Viva Polska χάθηκε από τους 12015.00MHz, δεν εκπέμπεται πλέον δορυφορικά στην Ευρώπη.

05/10/2017
Thor 6 (0.8°W)
Το Viva TV Hungary χάθηκε από τους 12226.00MHz, δεν εκπέμπεται πλέον δορυφορικά στην Ευρώπη.

Πληροφορίες από: KingOfSat.net
Τίτλος: Απ: Το MTV UK εγκαινιάζει το ολοκαίνουριο μουσικό κανάλι MTV OMG...!!!!!!
Αποστολή από: Sakis077 στις 21:17:56 pm, Παρ, 9 Φεβ 2018
Θα συμφωνήσω ότι η  VIACOM χρόνια τώρα με αυτή την τακτική έχει καταστρέψει τα ελεύθερα μουσικά κανάλια που τα έκλεισε αλλά φταίνε και αυτοί που της τα πούλησαν. Άραγε ήταν ζημιογόνα και ήθελαν να τα πουλήσουν..;;; Αλλιώς αφού έφερναν κέρδη δεν υπήρχε κανένας λόγος να τα πουλήσουν. Δυστυχώς όλα γίνονται για το κέρδος..!!!!
Τίτλος: Απ: Το MTV UK εγκαινιάζει το ολοκαίνουριο μουσικό κανάλι MTV OMG...!!!!!!
Αποστολή από: sakis.kom στις 23:47:35 pm, Παρ, 9 Φεβ 2018
Αν έχεις μουσικό κανάλι (εννοώ αυτούς φυσικά) και σου έρθει κάποια στιγμή η VIACOM και σου πει πως δίνει το Χ πολύ μεγάλο ποσό
για να το αγοράσει και πως (ίσως) για 1-2-3 χρόνια θα έχεις και ένα ποσοστό από τα κέρδη, ε δεν θα τα έβαλαν κάνω να τα υπολογίσουν?

Το VIVA POLSKA δεν ήταν ένα από τα καλύτερα ελεύθερα μουσικά? Το πήρε, το γέμισε reality και το κλείδωσε. Το κανάλι πάτωσε και το έκλεισε τελείως.
Θα "μου πεις" αφού πάτωσε το έκλεισε, ναι αλλά όταν το είχε η VIVA AG τα πήγαινε περίφημα. Δεν ξέρω αν είχε μεγάλα-μικρά κέρδη, μιλάω σαν μουσική.
Το Γερμανικό VIVA δεν έχει κλείσει (ακόμα), αλλά που έχει φτάσει τώρα? Ποιος το βλέπει? Και πλέον όχι 24ωρο.

Το TMF, ένα τρομερό κανάλι με προώθηση την πραγματική χορευτική μουσική, κάποιες φορές ήταν ελεύθερο για λίγο διάστημα και το χαιρόμασταν.
Τι έγινε με αυτό, "απλά" λουκέτο. Γιατί?Κύπρος, δεν ξέρω ποιος φταίει, αλλά και σε αυτή την περίπτωση έγινε συνεργασία με το MTV και μετά από 1 χρόνο διέκοψαν την μετάδοση του.

08/12/2011 - Το MTV ανακοινώνει τη συνεργασία του με το κυπριακό κανάλι NRG.
Link Οι παραπομπές εμφανίζονται μόνο στα μέλη. Εγγραφή ή Είσοδος

11/12/2012 - Η Velister Ltd ανακοινώνει την διακοπή της εκπομπής του καναλιού NRG - MTV από το δίκτυο της
Link Οι παραπομπές εμφανίζονται μόνο στα μέλη. Εγγραφή ή ΕίσοδοςMTV TURKEY που ήταν ελεύθερο, ξαφνικά διέκοψαν την μετάδοση του χωρίς να δώσουν εξήγηση.

MTV Turkey was removed from Digiturk on May 22, 2010 with no reason given to the customers, which caused a small controversy amongst customers.[1] On June 20, 2010, it was reported that MTV Networks International cancelled Multichannel Developers's (the company that operated MTV Turkiye) licence a month ago.[2] On the same day, MTV Turkiye's website closed with a text saying that their new site will be available as soon as possible. As of October 2010, the channel operates on cable TV (e.g. on D-Smart Ch. 63, see Digital television in Turkey) and free-to-air satellite.
The channel ceased broadcasting on August 31, 2011.

MTV Europe was aired instead of MTV Türkiye, on March 1, 2012 on channel 107 of the Digiturk platform.

Link Οι παραπομπές εμφανίζονται μόνο στα μέλη. Εγγραφή ή ΕίσοδοςMTV ARABIA/M.E. ήταν ελεύθερο και το έκλεισαν.

MTV Middle East, formerly MTV Arabia, was a free-to-air music television channel, and the Middle Eastern incarnation of MTV. As an addition to the MTV network, it is a joint venture between MTV Networks International and Arabian Television Network, a subsidiary of Arabian Broadcasting Network, and part of Arab Media Group, the largest media group in the United Arab Emirates. Launched as MTV Arabia, the channel was rebranded as MTV Middle East on August 30, 2011.

The channel began its initial broadcast on October 27, 2007,[1] and was launched on November 17, 2007.[2] As of 5 January 2015, MTV Middle East has stopped airing on Nilesat, and moved the whole localised channel to Pay-per-view model on OSN under the name MTV Live HD while series and shows are still available to stream from their official website

Link Οι παραπομπές εμφανίζονται μόνο στα μέλη. Εγγραφή ή Είσοδος
Τίτλος: Απ: Το MTV UK εγκαινιάζει το ολοκαίνουριο μουσικό κανάλι MTV OMG...!!!!!!
Αποστολή από: Sakis077 στις 21:08:51 pm, Σαβ, 10 Φεβ 2018
Και σε όλα τα παραπάνω που αναφέρεις συμπεριέλαβε και το ελληνικό MTV που τα πήγαινε καλά και παραδόξως δεν θέλησε κανείς να το συνεχίσει μετά το κλείσιμο του. Παρόλα αυτά το MTV αποτελεί ακόμα και έτσι όπως κατάντησε ισχυρό brand name τόσο στο χώρο των μουσικών καναλιών όσο και στα συνδρομητικά πακέτα ανα τον κόσμο...!!!!
Τίτλος: Απ: Το MTV UK εγκαινιάζει το ολοκαίνουριο μουσικό κανάλι MTV OMG...!!!!!!
Αποστολή από: sakis.kom στις 19:13:38 pm, Κυρ, 11 Φεβ 2018
Παρόλα αυτά το MTV αποτελεί ακόμα και έτσι όπως κατάντησε ισχυρό brand name...
Έτσι είναι, απλά το MTV πλέον δεν σημαίνει Μουσική Τηλεόραση, γι αυτό και το MUSIC TELEVISION έχει αφαιρεθεί εδώ και χρόνια από το brand name.

Το ελληνικό δεν το ανέφερα, γιατί Έλληνας αγόρασε τα δικαιώματα μετάδοσης και μετά δεν θέλησε να ανανεώσει.
Ενω στις άλλες περιπτώσεις τα μουσικά κανάλια προυπήρχαν.
Τίτλος: Απ: Το MTV UK εγκαινιάζει το ολοκαίνουριο μουσικό κανάλι MTV OMG...!!!!!!
Αποστολή από: Sakis077 στις 20:24:50 pm, Κυρ, 11 Φεβ 2018
Αυτό που πρέπει να μας προβληματίσει είναι ότι αφού έχει αλλάξει εντελώς το είδος του καναλιού δεν υπάρχουν νέα κανάλια που να καλύψουν το κενό που άφησε το MTV όσο αυτό είναι δυνατόν...!!!!!!! Τα καλά μουσικά κανάλια είναι πολύ λίγα και αρκετά λιγότερα τα ελεύθερα δυστυχώς..!!!!