Λέσχη Δορυφορομανών

ΕΙΔΗΣΕΙΣ για δορυφορικά & τεχνολογικά θέματα => Νέα κανάλια - πακέτα - συσκευές => Μήνυμα ξεκίνησε από: Sakis077 στις 20:09:47 pm, Τρι, 26 Σεπ 2017

Τίτλος: Το MB Live TV ξεκινά τη λειτουργία του FTA στον Astra....!!!!!!!!!!
Αποστολή από: Sakis077 στις 20:09:47 pm, Τρι, 26 Σεπ 2017
Το MB Live TV, ένα νέο τηλεοπτικό κανάλι "αφιερωμένο στα βουνά", θα διατίθεται δωρεάν στον Astra στις 19.2 μοίρες ανατολικά από τις 26 Σεπτεμβρίου.

Από το Mont-Blanc έως τα Ιμαλάια, το MB Live TV φέρνει όλες τις όψεις της ορειβασίας, με στόχο τους ερασιτέχνες, τους εξερευνητές, τους αθλητές και τους εθισμένους στην αδρεναλίνη. "Δημιουργήσαμε το MB Live TV για όλους εκείνους που ζουν και ονειρεύονται το Mont-Blanc, αν γεννήθηκαν εκεί, έχουν κάνει την επιλογή να ζήσουν εκεί ή να ονειρεύονται να επιστρέψουν. Το MB Live TV θα μας επιτρέψει να μοιραστούμε το πάθος μας για υπαίθριες δραστηριότητες, να παρουσιάσουμε έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής και να προωθήσουμε τον πλούτο της οικονομικής καινοτομίας στο έδαφός μας ", δήλωσε ο Fabien Baunay, Διευθύνων Σύμβουλος της MB Live TV.

"Η δορυφορική μετάδοση είναι ζωτικής σημασίας για να φτάσουμε στο κοινό μας, βέβαια τοπικά στις ορεινές περιοχές του Mont-Blanc, Val d'Aosta και στο γαλλόφωνο τμήμα της Ελβετίας, αλλά και να φέρουμε τη φιλοδοξία μας για εθνική εμβέλεια. Γι 'αυτό επιλέξαμε τον Astra, το οποίο μας εγγυάται τη βέλτιστη κάλυψη αυτών των περιοχών και του ευρύτερου δυνατού κοινού.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε το MB Live TV στην τροχιακή μας θέση Astra 19,2 η οποία φτάνει το 88% των δορυφορικών κατοικιών στη Γαλλία "σχολίασε ο Nick Stubbs, VP Western Europe of SES και Διευθύνων Σύμβουλος της Astra France.

"Έτσι, η MB Live TV μπορεί να προσεγγίσει όλα τα ακροατήρια της σε βέλτιστη ποιότητα, είτε σε εθνικό επίπεδο, σε ορεινές ή μεσόγειες περιοχές, είτε σε διασυνοριακές περιοχές της Ελβετίας και της Ιταλίας".


Πηγή: broadbandtvnews