Λέσχη Δορυφορομανών

ΕΙΔΗΣΕΙΣ για δορυφορικά & τεχνολογικά θέματα => Ειδήσεις - Φήμες ... => Μήνυμα ξεκίνησε από: Sakis077 στις 17:22:29 pm, Παρ, 8 Σεπ 2017

Τίτλος: Η Cyfrowy Polsat ενισχύει την παρουσία της στους HOTBIRD της Eutelsat..!!!!!
Αποστολή από: Sakis077 στις 17:22:29 pm, Παρ, 8 Σεπ 2017
Ο όμιλος Cyfrowy Polsat, ο κορυφαίος όμιλος πολυμέσων και τηλεπικοινωνιών της Πολωνίας, υπέγραψε μακροχρόνια σύμβαση με την Eutelsat για τη μίσθωση πολλαπλών αναμεταδοτών. Η συμφωνία καλύπτει την επέκταση της υφιστάμενης χωρητικότητας και την επέκταση στη δορυφορική θέση των HOTBIRD. Η νέα αυτή σύμβαση για τη χωρητικότητα στη δημοφιλέστερη γειτονιά βίντεο της Πολωνίας εδραιώνει μια συνεργασία που ξεκίνησε το 1992 με την έναρξη του πρώτου εμπορικού καναλιού Polsat, σε δορυφόρο Eutelsat.

Το νέο συμβόλαιο προσθέτει 33 MHz στη χωρητικότητα που ήδη χρησιμοποιείται στους HOTBIRD από την Cyfrowy Polsat. Η χωρητικότητα θα υποστηρίξει τη συνεχή επέκταση των υπηρεσιών ψηφιακής ψυχαγωγίας και θα υψώσει την μπάρα για βελτιωμένη ποιότητα εικόνας. Η TV Polsat παρέχει 24 δημοφιλή κανάλια με το σήμα της και η Cyfrowy Polsat προσφέρει περίπου 180 κανάλια, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 80 σε HD, σε 4,8 εκατομμύρια πελάτες συνδρομητικής τηλεόρασης.


Πηγή: eutelsat