Λέσχη Δορυφορομανών

ΕΣΡ - ΕΕΤΤ - DIGEA - ΠΑΡΟΧΟΙ - ΜΠΟΥΚΕΤΑ => ΕΣΡ - ΕΕΤΤ - DIGEA - ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ - ΑΔΕΙΕΣ => Μήνυμα ξεκίνησε από: Sakis077 στις 19:55:37 pm, Κυρ, 26 Νοε 2017

Τίτλος: Αντίστροφη μέτρηση για τις τηλεοπτικές άδειες...!!!
Αποστολή από: Sakis077 στις 19:55:37 pm, Κυρ, 26 Νοε 2017
Ο κύβος ερρίφθη. Η προκήρυξη για τις τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου, αξίας 35 εκατ. ευρώ η καθεμιά, εστάλη από το ΕΣΡ στο Εθνικό Τυπογραφείο. Η δημοσίευση θα γίνει μέχρι αύριο, Δευτέρα, και θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την υποβολή των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους στο ΕΣΡ, μέσα σε διάστημα 45 ημερών. Το ΕΣΡ θα ελέγξει τις αιτήσεις και θα ανακοινώσει την προσωρινή λίστα των υποψηφίων που θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό. Μετά τις ενστάσεις που αναμένεται να κατατεθούν θα εκδώσει τη σχετική λίστα και στη συνέχεια θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για το μέρος που θα γίνει η δημοπρασία των επτά αδειών.

Από τον αριθμό των επενδυτών θα κριθεί αν θα υπάρξει διαγωνιστική διαδικασία (δημοπρασία), στην περίπτωση που υπάρχουν περισσότεροι από επτά, ή θα χορηγηθεί στους επτά, ή και λιγότερους, που θα προσέλθουν, αποδεχόμενοι την τιμή των 35 εκατ. ευρώ. Στην περίπτωση που υπάρξουν λιγότεροι, η προκηρυσσόμενη άδεια θα κρατηθεί για λίγο και αν δεν εκδηλωθεί ενδιαφέρον, θα μεταφερθεί στην προκήρυξη των θεματικών αδειών εθνικής εμβέλειας. Φυσικά, υπάρχει το ενδεχόμενο το ΣτΕ να ακυρώσει τις αποφάσεις του ΕΣΡ μετά τις προσφυγές των σταθμών. Το ενδιαφέρον στρέφεται στο Mega και μένει να δούμε αν θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό, με τη συνδρομή ενδεχομένως και τρίτης εταιρείας, ή αν θα διεκδικήσει θεματική άδεια εθνικής εμβέλειας.


Πηγή:typologies
Τίτλος: Απ: Αντίστροφη μέτρηση για τις τηλεοπτικές άδειες...!!!
Αποστολή από: paksat στις 22:17:51 pm, Δευ, 27 Νοε 2017
Προκήρυξη δημοπρασίας για τη χορήγηση επτά (7) αδειών παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου.

Δείτε το σχετικό ΦΕΚ 4123/2017

Link Οι παραπομπές εμφανίζονται μόνο στα μέλη. Εγγραφή ή Είσοδος