Λέσχη Δορυφορομανών

ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Δορυφορικές & επίγειες μεταδόσεις => Δορυφορικού ενδιαφέροντος Αθλητικές Ειδήσεις => Μήνυμα ξεκίνησε από: Sakis077 στις 18:15:09 pm, Παρ, 8 Σεπ 2017

Τίτλος: Οριστικό: έκλεισε το Μουντιάλ του 2018 ...!!!!!!!!!!
Αποστολή από: Sakis077 στις 18:15:09 pm, Παρ, 8 Σεπ 2017
Από τις 6 Ιουνίου ο πρώτος διαγωνισμός κρίθηκε άγονος καθώς ΕΡΤ και ΣΚΑΪ δεν έφτασαν στο… μαξιλαράκι του οκταψήφιου αριθμού (σε ευρώ), που απαιτούνταν για να κλείσει η συμφωνία. Ως προϊόν, ως γνωστό, πανάκριβο πια. Και εν Ελλάδι ήταν… θέμα καθώς δεν είναι σίγουρη η παρουσία της Εθνικής μας στην τελική φάση, σε δέκα μήνες. Εξ ου και είχαν βγει διάφορα «πακέτα» προς διαπραγμάτευση, ακόμη κι ένα μόνο με τα ματς της Εθνικής (αν προκρινόταν) και μερικά από τα νοκ άουτ!
 
H τηλεοπτική μετάδοση της τελικής φάσης του Μουντιάλ του 2018 έκλεισε και όλα τα παιχνίδια θα τα δείξει η ΕΡΤ. Η δημόσια τηλεόραση αύξησε την προσφορά της, έφτασε στα 10 εκατ. ευρώ και ξεπέρασε ιδιωτικό κανάλι που είχε φτάσει στα 9 εκατ.!

Μια επένδυση πάρα πολύ μεγάλη, από ΕΡΤ, αλλά και με το εύλογο ρίσκο, ήτοι στην (απευκταία, για όλους) πιθανότητα να μην προκριθεί η Εθνική μας στα τελικά. Η ανακοίνωση της εν λόγω συμφωνίας, που αποκαλύπτει αποκλειστικά σήμερα η στήλη, αναμένεται να επισημοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Πηγή:sport24