Λέσχη Δορυφορομανών

ΕΙΔΗΣΕΙΣ για δορυφορικά & τεχνολογικά θέματα => SDTV Ειδησάρια => Μήνυμα ξεκίνησε από: adonis1 στις 19:16:05 pm, Τετ, 11 Απρ 2018

Τίτλος: Το Sky Italia θα μεταφέρει κανάλια της Mediaset
Αποστολή από: adonis1 στις 19:16:05 pm, Τετ, 11 Απρ 2018
       (http://www.sdtv.gr/photoshare/image-ECCD_5ACE34B9.jpg) (http://www.sdtv.gr/photoshare/share-ECCD_5ACE34B9.html)

Πέντε κινηματογραφικά κανάλια και 4 κανάλια τηλεοπτικών σειρών από τη Mediaset Premium θα διατίθενται πλέον από το  στο Sky στην Ιταλία χωρίς επιπλέον χρέωση.

Ταυτόχρονα, η Sky θα αναπτύξει μια νέα προσφορά συνδρομητικής τηλεόρασης στην επίγεια ψηφιακή (DTT) χρησιμοποιώντας την χωρητικότητα που διαχειρίζεται η Mediaset. Αυτή η νέα προσφορά περιεχομένου, θα είναι ειδικά σχεδιασμένη για DTT, και θα συγκεντρώνει μια επιλογή από τα κανάλια του Sky και της Fox μαζί με το κινηματογράφο και τα τηλεοπτικά κανάλια της Mediaset Premium.

"Η στρατηγική συμφωνία που υπέγραψαν σήμερα η Sky και η Mediaset είναι γεμάτη από καλά νέα για τους λάτρεις της τηλεόρασης. Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, οι συνδρομητές του Sky θα μπορούν να απολαύσουν ολόκληρο τον κινηματογράφο και την τηλεοπτική σειρά της Mediaset Premium, όλα σε HD, που θα περιλαμβάνονται πλέον στη συνδρομή τους και χωρίς επιπλέον χρέωση. Θα είναι σχεδόν σαν να έχετε δύο συνδρομητικά πακέτα στην τιμή του ενός ", δήλωσε ο εντεταλμένος σύμβουλος της Sky Italia Andrea Zappia.

Η συμφωνία θα δώσει επίσης ώθηση στο on demand περιεχόμενο της Sky Italia με πρόσβαση στις βιβλιοθήκες της Warner, Universal και Medusa.

Οι πελάτες του Sky Cinema Pack θα μπορούν επίσης να παρακολουθούν το Premium Cinema, το Premium Cinema +24, το Premium Cinema Energy, το Premium Cinema Emotion και το Premium Cinema Comedy.

Οι πελάτες του Sky Family Pack θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα κανάλια Channel Premium Action, SyFy, Premium Crime και Premium Joi.

broadbandtvnews.com (https://www.broadbandtvnews.com/2018/03/31/sky-italia-to-carry-mediaset-channels/)