Λέσχη Δορυφορομανών

ΕΙΔΗΣΕΙΣ για δορυφορικά & τεχνολογικά θέματα => SDTV Ειδησάρια => Μήνυμα ξεκίνησε από: adonis1 στις 22:07:41 pm, Τρι, 12 Ιουν 2018

Τίτλος: Η Vivid ξεκινάει στην Ερζεγοβίνη, τη Βουλγαρία και τη FYROM.
Αποστολή από: adonis1 στις 22:07:41 pm, Τρι, 12 Ιουν 2018
(http://www.sdtv.gr/photoshare/image-538C_5B2019F3.jpg) (http://www.sdtv.gr/photoshare/share-538C_5B2019F3.html)

Μερικοί σημαντικοί πάροχοι στην περιοχή της Adria θα παρουσιάσουν ταινίες της Vivid  και ένα μεγάλο κατάλογο άλλων στούντιο μέσω της προσφοράς τους για περιεχόμενο για ενηλίκους.

Η Vivacom, ο βουλγαρικός πάροχος καλωδιακών / DTH ευρυζωνικών υπηρεσιών, είναι μεταξύ των φορέων που έχουν ήδη παρουσιάσει με επιτυχία  το καλωδιακό τηλεοπτικό κανάλι Vivid τον Μάιο.

Η Vivid Entertainment ένωσε πρόσφατα τις δυνάμεις της με την Gamma Broadcast Group , επιτρέποντας σε δύο σημαντικούς παίκτες της βιομηχανίας για ενήλικες να δημιουργήσουν μια ισχυρή συνεργασία για την εδραίωση της εκπομπής, διαδικτυακά, της παραγωγής περιεχομένου και της τεχνογνωσίας που δημιουργήθηκε εδώ και πολλές δεκαετίες.

Αυτή η συνεργασία επιτρέπει στη Vivid να προσφέρει περιεχόμενο από μια μεγάλη ποικιλία από στούντιο όπω,  Rocco Siffredi, Vixen, Tushy, 21Sextury και πολλά άλλα, στα κανάλια της Vivid καθώς και στο Vivid On Demand.

Έχοντας ήδη διανεμηθεί σε περισσότερες από 50 χώρες, το σήμα Vivid διατίθεται τώρα πλέον στη Σερβία, τη Σλοβενία, τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, τη FYROM και τη Βουλγαρία.

Η εταιρεία επεκτείνεται συνεχώς στην Ευρώπη και διαθέτει τα καλωδιακά κανάλια: Vivid TV Europe, Vivid Touch και Vivid Red HD καθώς και το Vivid On Demand.

broadbandtvnews.com (https://www.broadbandtvnews.com/2018/06/08/vivid-is-launching-in-the-adria-region/)