Λέσχη Δορυφορομανών

ΕΙΔΗΣΕΙΣ για δορυφορικά & τεχνολογικά θέματα => Ειδήσεις - Φήμες ... => Μήνυμα ξεκίνησε από: Sakis077 στις 21:09:24 pm, Πεμ, 8 Φεβ 2018

Τίτλος: Eurosport 1 HD και TLC HD θα είναι FTA στους Astra για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Αποστολή από: Sakis077 στις 21:09:24 pm, Πεμ, 8 Φεβ 2018
Το Eurosport 1 HD και το TLC HD θα διατίθενται χωρίς κρυπτογράφηση και δωρεάν στα νοικοκυριά που έχουν δορυφορική λήψη σε ολόκληρη την Ευρώπη, από το σύστημα των Astra στις 19,2° ανατολικά, κατά τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες μεταξύ 9 και 25 Φεβρουαρίου 2018.
Η συμφωνία για την απόρριψη της κρυπτογράφησης έγινε μεταξύ της Discovery Networks Deutschland και της γερμανικής δορυφορικής πλατφόρμας HD+, στην οποία προσφέρονται στα γερμανικά νοικοκυριά οι γερμανικές εκδόσεις και των δύο καναλιών.

Ως "Home of the Olympics" (σπίτι των Ολυμπιακών Αγώνων), το Discovery και το Eurosport μεταδίδουν πάνω από 450 ώρες ζωντανής κάλυψης από το PyeongChang στο Eurosport 1 HD και το TLC HD. Οι πελάτες του HD+ που έχουν εγγραφεί στο πακέτο Eurosport μπορούν να λάβουν περισσότερες από 100 επιπλέον ώρες ζωντανής κάλυψης στο συνδρομητικό κανάλι Eurosport 2 HD Xtra.

Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος μιας σημαντικής ώθησης της Discovery Networks Deutschland για τη διάθεση των Ολυμπιακών προγραμμάτων σε όσο το δυνατόν περισσότερα νοικοκυριά στη Γερμανία, επιτρέποντας στον εμπορικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα να ανταγωνιστεί απευθείας με την ολυμπιακή κάλυψη των δημόσιων ραδιοτηλεοπτικών φορέων ARD και ZDF.

Το Eurosport 1 και το TLC προσφέρονται ως δωρεάν κανάλια στη Γερμανία με ανάλυση SD, ενώ οι εκδόσεις HD αποτελούν μέρος κρυπτογραφημένων συνδρομών.

Άλλες γερμανικές πλατφόρμες που θα προσφέρουν το Eurosport 1 HD δωρεάν και χωρίς επιπλέον χρέωση στους θεατές κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων περιλαμβάνουν τις Vodafone Deutschland, Unitymedia, Deutsche Telekom (Entertain TV) και Freenet TV.


Πηγή:broadbandtvnews