Λέσχη Δορυφορομανών

ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Δορυφορικές & επίγειες μεταδόσεις => Δορυφορικού ενδιαφέροντος Αθλητικές Ειδήσεις => Μήνυμα ξεκίνησε από: Sakis077 στις 15:40:40 pm, Δευ, 6 Νοε 2017

Τίτλος: Οι ισπανικοί φορείς εκμετάλλευσης διαμαρτύρονται στην Mediapro..!!!
Αποστολή από: Sakis077 στις 15:40:40 pm, Δευ, 6 Νοε 2017
Οι κορυφαίοι  ισπανικοί φορείς εκμετάλλευσης συνδρομητικής τηλεόρασης αποφάσισαν να αντιταχθούν στο υπερβολικό κόστος των δικαιωμάτων του Champions League.

Αναφερόμενος στις πηγές της αγοράς, ο El Economista αναφέρει ότι η Telefonica, η Orange και η Vodafone έχουν μάθει το μάθημα των τελευταίων ετών και θα προσπαθήσουν να μην κάνουν τα ίδια λάθη.Αντ 'αυτού, θα διαπραγματευθούν προς τα κάτω τις επόμενες ανανεώσεις συμβολαίων με την Mediapro, τον σημερινό κάτοχο δικαιωμάτων.
Κατά την άποψή τους, για να καταστήσουν το ποδόσφαιρο κερδοφόρο, θα πρέπει να χρεώνουν συνδρομητές άνω των 50 ευρώ το μήνα, κάτι που είναι εντελώς μη ρεαλιστικό. Οι διαπραγματεύσεις με την Mediapro για τα δικαιώματα του Champions League θα ξεκινήσουν τον επόμενο χρόνο.
Τα δικαιώματα των δικαιωμάτων για τρεις σεζόν, αρχής γενομένης από το 2018/19, εξασφαλίστηκαν από την Mediapro το περασμένο καλοκαίρι σε μια συμφωνία ύψους 1,1 δισ. Ευρώ και η εταιρεία σχεδιάζει τώρα να κερδίσει χρήματα από τις επενδύσεις της μέσω όσο το δυνατόν περισσότερων πλατφόρμων συνδρομητικής τηλεόρασης.

Η Telefonica (Movistar) πληρώνει ήδη περίπου 1,050 εκατομμύρια ευρώ σε μια σεζόν για όλα τα ποδοσφαιρικά δικαιώματα (συμπεριλαμβανομένου του Partizado και του Champions League) και έτσι θα απαιτούσε από όλους τους πελάτες της συνδρομητικής τηλεόρασης να εγγραφούν στο ποδόσφαιρο και να πληρώσουν 23,8 ευρώ το μήνα στους αγώνες χωρίς περιορισμό του Ιουλίου και του Αυγούστου.

Εν τω μεταξύ, η Vodafone Espana κατέβαλε συνολικό ποσό 318 εκατομμυρίων ευρώ για αθλητικά δικαιώματα κατά το τελευταίο οικονομικό έτος και για να βγάλει την επένδυσή της θα απαιτούσε από όλους τους συνδρομητές της συνδρομητικής τηλεόρασης να πληρώσουν 20 ευρώ το μήνα.
Παρόμοιο ποσό θα χρειαζόταν και στην περίπτωση των συνδρομητών συνδρομητικής τηλεόρασης της Orange Espana, οι οποίοι ανέρχονται κατά το ήμισυ σε εκείνους της Vodafone Espana. Ο El Economista σημειώνει ότι ο CEO της Orange, Laurent Paillassot, έχει ήδη περιγράψει το κόστος των δικαιωμάτων του ποδοσφαίρου ως "τρελό".


Πηγή: broadbandtvnews
Τίτλος: Απ: Οι ισπανικοί φορείς εκμετάλλευσης διαμαρτύρονται στην Mediapro..!!!
Αποστολή από: kastorianos στις 13:28:31 pm, Τρι, 7 Νοε 2017
Το ποδοσφαιρο οπως εχει γινει ειναι μια μεγαλη φουσκα.Αλοιμονο  σε αυτους στα χερια των οποιων θα σκασει.
Τίτλος: Απ: Οι ισπανικοί φορείς εκμετάλλευσης διαμαρτύρονται στην Mediapro..!!!
Αποστολή από: gkamared στις 21:16:43 pm, Τρι, 7 Νοε 2017
Αν αρχίσουν να επενδύουν οι διαδικτυακές πλατφόρμες το έχουν χάσει το παιχνίδι, νομίζω ότι αρχίζει και αλλάζει ο τρόπος μεταδόσεις σε όλα.