Λέσχη Δορυφορομανών

ΕΙΔΗΣΕΙΣ για δορυφορικά & τεχνολογικά θέματα => Νέα κανάλια - πακέτα - συσκευές => Μήνυμα ξεκίνησε από: Sakis077 στις 20:32:27 pm, Παρ, 10 Νοε 2017

Τίτλος: Η Ginx Esports ξεκινάει στη Sky Italia...!!!!!
Αποστολή από: Sakis077 στις 20:32:27 pm, Παρ, 10 Νοε 2017
Η Ginx Esports TV έχει συνάψει μια συμφωνία μεταφοράς καναλιών με την Sky Italia, η Ginx Esports TV θα είναι στη διάθεση των Ιταλών τηλεθεατών.

Αυτό αντιπροσωπεύει το τέταρτο λανσάρισμα της Ginx Esports TV τους τελευταίους μήνες που έρχεται μέσω των διαπραγματεύσεων μεταφοράς στη Βόρεια και Νότια Ευρώπη και σε μια εποχή συνεχούς επέκτασης στον κόσμο των esports. Το MOTO GP17 Esport Championship πραγματοποιείται στο Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana στις 10 Νοεμβρίου και η SKY Italia συνδέουν την ζωντανή κάλυψή τους με την κυκλοφορία του Ginx Esports TV αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο κ. Michiel Bakker, Διευθύνων Σύμβουλος της Ginx Esports TV, δήλωσε: "Η Ginx Esports TV είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί με την Sky Italia αποκλειστικά για να φέρει τον προγραμματισμό μας στα ιταλικά νοικοκυριά, αυξάνοντας τη συνολική διανομή μας σε περισσότερα από 50 εκατομμύρια σπίτια παγκοσμίως. Η Ginx Esports TV μαζί με το κορυφαίο δίκτυο πολυμέσων της Sky Italia θα προσφέρει το καλύτερο περιεχόμενο των esports και τη δημοφιλέστερη δράση τουρνουά στους ιταλούς θεατές, όλο το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. "

Ο Luca Revelli Ανώτερος Διευθυντής Partner Channels & Digital της Sky Italia πρόσθεσε: "Με τη νέα ψηφιακή κουλτούρα που επαναπροσδιορίζει τον κόσμο στον οποίο ζούμε και προσαρμόζουμε τις συνήθειες και τα ενδιαφέροντα ιδιαίτερα των νεότερων γενεών, ο Sky ανοίγει στο συναρπαστικό σύμπαν των esports καθώς μετατρέπεται σε μια σημαντική παγκόσμια ψυχαγωγική τάση. Στην Sky Italy, είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε την GINX Esports TV ως το πρώτο κανάλι του είδους της στην Ιταλία, σε μια στιγμή κατά την οποία ακόμη και η ΔΟΕ ερευνά τη δυνατότητα να συμπεριλάβει esports στους μελλοντικούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με το GINX για την ίδρυση του καναλιού ως τον κύριο προορισμό για τους λάτρεις των ιταλικών σπορ. "


Πηγή:broadbandtvnews
Τίτλος: Απ: Η Ginx Esports TV ξεκινάει στη Sky Italia...!!!!!
Αποστολή από: adonis1 στις 15:23:06 pm, Σαβ, 11 Νοε 2017
(http://www.sdtv.gr/photoshare/image-4077_5A06F8C8.jpg) (http://www.sdtv.gr/photoshare/share-4077_5A06F8C8.html)

Τεχνικά δεδομένα εκπομπής του Ginx Esports TV:

Eutelsat Hot Bird 13B (13°E): 11977H 29900 5/6 DVB-S/QPSK κωδικοποίηση Videoguard
Τίτλος: Απ: Η Ginx Esports ξεκινάει στη Sky Italia...!!!!!
Αποστολή από: adonis1 στις 16:15:44 pm, Σαβ, 11 Νοε 2017
το κανάλι Ginx Esports TV με περιεχόμενο θέματα από video games, μεταδίδεται σήμερα από διάφορες τηλεοπτικές πλατφόρμες όπως το Sky UΚ, το Αραβόφωνο OSN,  NOS, και τη Νοτιοαφρικανική Dstv.
Τίτλος: Απ: Η Ginx Esports ξεκινάει στη Sky Italia...!!!!!
Αποστολή από: zaxarias στις 08:02:28 am, Κυρ, 12 Νοε 2017
Το κανάλι GINX ESports TV έρχεται στην COSMOTE TV

Πηγή:  digitaltvinfο.gr  (https://digitaltvinfο.gr/news/news/item/20920-to-kanali-ginx-esports-tv-erxetai-stin-cosmote-tv)
Τίτλος: Απ: Η Ginx Esports ξεκινάει στη Sky Italia...!!!!!
Αποστολή από: adonis1 στις 09:06:56 am, Κυρ, 12 Νοε 2017
Μετά τα κανάλια που αφαίρεσε είναι λογικό να θέλει να προσφέρει κάτι άλλο σε αντάλλαγμα.
Τίτλος: Απ: Η Ginx Esports ξεκινάει στη Sky Italia...!!!!!
Αποστολή από: restlin στις 19:19:04 pm, Κυρ, 12 Νοε 2017
http://www.youtube.com/watch?v=nY-ONxapxHY
Television in a Box