Λέσχη Δορυφορομανών

ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Δορυφορικές & επίγειες μεταδόσεις => Δορυφορικού ενδιαφέροντος Αθλητικές Ειδήσεις => Μήνυμα ξεκίνησε από: Sakis077 στις 23:04:59 pm, Τετ, 28 Φεβ 2018

Τίτλος: H Formula 1 ετοιμάζεται για το λανσάρισμα της ΟΤΤ υπηρεσία F1 TV
Αποστολή από: Sakis077 στις 23:04:59 pm, Τετ, 28 Φεβ 2018
Η Formula 1 ετοιμάζεται να ξεκινήσει την F1 TV, μια συνδρομητική υπηρεσία OTT με ζωντανές μεταδόσεις των Grand Prix, στις αρχές του παγκόσμιου πρωταθλήματος FIA Formula 1 του 2018.
Η F1 TV είναι η πλατφόρμα OTT της Formula 1 και σηματοδοτεί τη μεγαλύτερη επένδυση της F1 στον ψηφιακό της μετασχηματισμό μέχρι σήμερα. Η F1 TV Pro θα προσφέρεται με μηνιαία συνδρομή μεταξύ $8 και $12, ενώ οι ετήσιες τιμές θα διατίθονται ανάλογα με την αγορά.

Η F1 TV θα προσφέρει ζωντανές ροές (live stream), χωρίς διαφημίσεις, κάθε αγώνα με σχόλια σε διάφορες γλώσσες. Επιπλέον, η υπηρεσία θα παρέχει πρόσβαση και στις 20 κάμερες οδηγών που είναι τοποθετημένες στα αυτοκίνητα, σε κάθε αγώνα. Η F1 TV Pro θα έχει μοναδικά feed που δεν θα είναι διαθέσιμα σε καμία άλλη πλατφόρμα, με την δυνατότητα εξατομίκευσης σε πολλά επίπεδα.

Οι συνδρομητές θα μπορούν να επιλέγουν το περιεχόμενο που βλέπουν και πώς και πότε θα έχουν πρόσβαση σε αυτό. Όλα τα δοκιμαστικά, οι κατατακτήριες δοκιμές και οι αγώνες θα προσφέρονται ζωντανά, μαζί με τις συνεντεύξεις τύπου και τις συνεντεύξεις πριν και μετά τον αγώνα. Οι συνδρομητές θα μπορούν να παρακολουθούν ζωντανούς αγώνες και από το πρωτάθλημα FIA Formula 2, το GP3 Series και το Porsche Supercup, μεταξύ άλλων.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η F1 TV θα είναι διαθέσιμη σε τέσσερις διαφορετικές γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ισπανικά) και θα εμφανιστεί σε περίπου δύο δεκάδες αγορές κατά την έναρξη της (συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, της Γαλλίας, των ΗΠΑ, του Μεξικού, και μεγάλο τμήμα της Λατινικής Αμερικής). Η πρόσβαση θα είναι αρχικά διαθέσιμη σε επιτραπέζιους (desktop) υπολογιστές μέσω web, ενώ οι εφαρμογές για κινητά και οι εφαρμογές τηλεόρασης θα διατίθενται σταδιακά στα Amazon, Apple και Android.

Μια λιγότερο δαπανηρή επιλογή συνδρομής, χωρίς ζωντανές μεταδόσεις, θα είναι η F1 TV Access που θα παρέχει ζωντανά τα δεδομένα των αγώνων και ραδιοφωνικά σχόλια, καθώς και εκτεταμένα στιγμιότυπα από το αγωνιστικό σαββατοκύριακο. Η υπηρεσία θα δίνει επίσης άνευ προηγουμένου πρόσβαση σε αρχειακό περιεχόμενο βίντεο από το ιστορικό αρχείο που ανήκει στη Formula 1. Η F1 TV Access θα είναι διαθέσιμη σε σχεδόν παγκόσμια κλίμακα κατά το λανσάρισμα της, για να συμπληρώσει την F1 TV Pro.

Οι υπηρεσίες CDN και συνδεσιμότητας για την παγκόσμια διανομή του περιεχομένου της F1 TV θα παρέχονται από την Tata Communications, την επίσημη υπηρεσία παροχής σύνδεσης της Formula 1.


Πηγή:broadbandtvnews
Τίτλος: Απ: H Formula 1 ετοιμάζεται για το λανσάρισμα της ΟΤΤ υπηρεσία F1 TV
Αποστολή από: vaios99 στις 15:33:00 pm, Παρ, 2 Μαρ 2018
Και η λιστα με τις χωρες που θα ειναι διαθεσιμη η F1 TV
Δυστυχως και οπως ηταν αναμμενομενο, οχι Ελλαδα..


Argentina
Anguilla
Antigua And Barbuda
Aruba
Austria
Azerbaijan
Bahamas
Barbados
Belgium
Bosnia
British Virgin Islands
Bulgaria
Caribbean Netherlands
Cayman Islands
Chile
Colombia
Costa Rica
Croatia
Curacao
Dominica
Dominican Republic
Ecuador
France
Germany
Grenada
Guadeloupe
Guatemala
Haiti
Honduras
Hungary
Jamaica
Martinique
Mexico
Monaco
Montserrat
Nicaragua
Paraguay
Peru
Poland
Romania
Saint Barthelemy
Saint Kitts
Saint Lucia
Saint Martin
Saint Vincent And The Grenadines
Serbia
Sint Maarten
Slovenia
South Tyrol
Switzerland
Trinidad And Tobago
Turkey
Turks And Caicos Islands
Ukraine
United States Virgin Islands
Uruguay
Usa
Venezuela