It appears you have not registered with our community. To register please click here ...
Δεν είστε μόνοι στο SDTV. Θα το νιώσετε αν γράψετε ένα Γεια στο Shoutbox !!!Μη ρωτάτε δορυφορικά στο Shoutbox. Ανοίξτε μια Νέα Συζήτηση.
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το έχει κανείς στην κατοχή του ;;Εντυπώσεις;;Διαφορά από τα προηγουμενα;;;
Πόσα χρήματα το πηρες giann-is;;;Ανθεκτική κατασκευή;
να σου θυμίσω φιλε μου xristosglezellisότι για μένα λίγη σημασία έχει το copy-paste (είναι μονο προς ενημέρωση για άτομα που ενδιαφέρονται όπως εσύ) και να σε σίγουρος ότι σε κανένα ελληνικό net δεν θα βρείς τόσες πολλές πληροφορίες για το Dr.HD 1000 και ποσο μάλλον στα ελληνικάγιατί μαζί με τον γιαννη το οργανάκι το δουλεύουμε σχεδόν από την έναρξη του αλλα και υποστηριξη που νομίζω ότι προσφέρουμε σε άτομα που το έχουν και βεβαια βοηθάμε ο ένας τον άλλον αλλα και σε άτομα που ρωτάνε όπως εσύ *****για το λόγο αυτό***** δεν έχει σημασία το copy-paste για μένα παρα μονο ειναι για ενημερωτικούς σκοπούς
Με 2 λόγια βάζεις το σπεκτρουμ γυρνάς το πιάτο βλέπεις την κοιματομορφη στο μέγιστο ύψος πατάς το αυτό id βλέπεις αν είναι ο επυθιμιτος δορυφόρος και τελοιωσες αν δεν είναι επαλαμβανης το στρίψιμο πιο απλό δεν γίνεται στο λέω σαν χρήστης τεσσάρων μαραφετιων προτιμώ τον δοκτωρα κομποΣτάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk